Bioracer en TalentNED gaan voor langdurige samenwerking

Foto: Frank Snip

 

We zijn zeer verheugd om te kunnen mededelen dat we onze samenwerking met Bioracer met drie jaar hebben verlengd. Gerard Kemkers: “Voor ons is kleding ontzettend belangrijk. Het heeft invloed op de ontwikkeling en de prestaties van onze sporters en daarnaast maakt het ons herkenbaar naar buiten toe. Met Bioracer hebben we een langdurige samenwerking afgesproken en dat voelt heel goed.”

 

Foto: Neeke Wassenbergh-Smit

 

Matthieu Hermans van Bioracer: “De visie van Bioracer is “We Make You Faster”. De samenwerking met TalentNED  is een goede synergie tussen de talenten van de toekomst en het beste materiaal. Passie, service, innovatie en betrokkenheid zijn belangrijke waardes voor ons en zullen de sporters helpen beter te worden.”

 

Foto: Frank Snip

 

Kemkers kan zich goed vinden in de woorden van Hermans. “Het afgelopen jaar is gebleken dat Bioracer een zeer betrokken en servicegerichte partner is. Ze leveren kleding waar onze sporters zich prettig in voelen. De weg naar de top is een traject van jaren. Het is geweldig dat Bioracer die reis met ons en dus met onze sporters aan wil gaan.”

 

Foto: Neeke Wassenbergh-Smit

 

Hermans: “In het 1e jaar was de opstart geslaagd en we kijken met vertrouwen uit naar de volgende stappen. Het is mooi om samen als team met ambitie en motivatie de sporters op het hoogst mogelijke niveau te krijgen.”