Met base layers van Megmeister naar de top

Onlangs heeft TalentNED met Megmeister een partner gevonden om haar sporters te voorzien van onderkleding. Megmeister is een van origine Nederlands bedrijf, opgericht door Jos Ruiterman. Ruiterman kan leunen op een ruime ervaring in de textielindustrie en heeft base layers ontwikkeld die naadloos en antibacterieel zijn. De base layers kunnen door de Drynamo technologie heel goed zweet afvoeren. Op deze manier kan het lichaam haar warmte onder inspanning kwijt en blijft het droog tussen huid en shirt. Dat is prettig want op die manier stijgt de lichaamstemperatuur minder snel tijdens inspanning en daalt de lichaamstemperatuur minder snel bij koude omstandigheden na inspanning.

 

 

Foto: Pim Olde Hampsink

 

Gerard Kemkers, directeur van TalentNED, is blij met de samenwerking met Megmeister: Het is erg mooi om te zien dat een innovatief bedrijf als Megmeister bereid is om onze jonge talenten te ondersteunen in hun weg naar de top. Ik weet zeker dat onze sporters Megmeister erg dankbaar zullen zijn en dat ze de Megmeister kleding zullen blijven dragen wanneer ze de volgende stap in hun carrière zetten.”

 

 

Foto: Neeke Wassenbergh-Smit

 

Jos Ruiterman van Megmeister: “Wanneer Megmeister een partnership overweegt zoekt het altijd naar een “fit” met een andere partij. De missie van Megmeister is sinds de oprichting om “Next Generation Performance” mogelijk te maken voor toekomstige sporters. Dus toen we door TalentNED benaderd werden, kwam dat geweldig goed bij elkaar. We kunnen jonge sporters helpen om de top te bereiken en we stimuleren hiermee een voortdurende ontwikkeling van sporters en onze base layers. Wanneer je elkaar kunt vinden op het niveau van visie, valt de rest al snel en natuurlijk op haar plek. Het is een samenwerking waar we beiden de vruchten van kunnen plukken. Wij delen de visie van TalentNED en zijn er trots op om deze te kunnen ondersteunen.”